Team Nanoek

Sponsor worden?

Voor de Stofwisseltour kunt u zich aanmelden als sponsor.

Remeha en CAM-it steunen ons vanaf het begin als shirt sponsor.

Daar zijn wij heel erg blij mee.

Voor de tour in juni 2020 zoeken wij net als ieder jaar shirt sponsors.

In het verleden waren dit oa. het SOS matrozenkoor, de Lions club, ValtheGroningenValthe en hotel Ruwenberg

Niet sponsoren maar wel een een bedrag doneren kan ook.

Zie onderaan deze bladzijde 'doneren'.

Team-Nanoek Shirtsponsors:

TEAM

SPONSOR

Wanneer je als bedrijf  500 euro doneert, komt het bedrijfslogo op de voorkant onze team-shirts te staan. Bij een bedrag van 750 euro komt deze op de mouw. Ook komt het bedrijf op de Stofwisselkracht site, de Team-Nanoek site  en het sponsordoek te staan. Voor 1500 euro krijgt u voor uw  bedrijfs team (max12) shirts en deelname.

Bronzen sponsor

Wanneer je als bedrijf meer dan 2.500 euro doneert, komt het bedrijfslogo op de bronzen t-shirtplek te staan voor alle fietsers. Het bedrijfslogo zal daarnaast duidelijk aanwezig zijn op het sponsordoek en op de stofwisseltour-website komen. Ook ontvangt u 2 diner vouchers tijdens het finishevent aan de sponsortafel. En 1 team, (max12) shirts, en deelname.

Zilveren sponsor

Wanneer je als bedrijf meer dan 5.000 euro doneert, komt het bedrijfslogo op de zilveren t-shirtplek te staan voor alle fietsers. Het bedrijfslogo zal daarnaast duidelijk aanwezig zijn op het sponsordoek en op de stofwisseltour-website komen. Ook ontvangt u 2 diner vouchers tijdens het finishevent aan de sponsortafel En 1 team (max12) shirts, en deelname.

gouden sponsor

Wanneer je als bedrijf meer dan 10.000 euro doneert, komt het bedrijfslogo op de gouden t-shirtplek te staan voor alle fietsers. Het bedrijfslogo zal daarnaast duidelijk aanwezig zijn op het sponsordoek en op de stofwisseltour-website komen. Ook ontvangt u 4 diner vouchers tijdens het finishevent aan de sponsortafel. En een team, (max12) shirts en deelname.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now